De 2 bästa video-spelautomaterna online från 2019 som alla spelar

Spelautomater har avancerat till en ny nivå med deras innovativa video-spelautomater. Med de fantastiska grafikerna och den fantasifulla storyn, blir man helt absorberad av spelet. Speciellt eftersom de erbjuder så många fler bonusar och speciella funktioner som ger spelare bra chanser till att öka sina vinster.

De 2 bästa video-spelautomaterna online för 2019

Låt oss gräva lite djupare och ta en närmare titt på två av de bästa video-spelautomaterna online i 2019.

Immortal Romance Slot

Mjukvara: Microgaming

Immortal Romance är en tidlös historia om en vampyr som åker hem till sitt hem för att kräva det som är hennes enligt rätt. Hennes resa är fylld med olika överraskningar och faror på vägen. Det finns fantastiska animationer och grafiken är av hög kvalité vilket gör det väldigt enkelt att gå vilse i historien.

Spelet erbjuder också spelarna ett 5-rulle spel med 243 sätt att vinna på, mångsidiga betting val och en fixerad jackpot på 60 000 coins. Den är fullpackad av funktioner som autoplay, ”scatter” symboler, bonus spel och free spins.

Det finns specialskärmar att låsa upp, så som Sarah’s chamber, efter att free spinsen utlöser free spin funktionen en viss mängd gånger.

När man låser upp “Sarah’s chamber” låser man också upp 25 extra free spins och en ”Wild Vine” Funktion. Free spin funktionen har många nivåer, för att ge spelaren en chans att vinna, extra mycket spins med en ”Rolling Reel” funktion.

Avalon II spel

Mjukvara: Microgaming

Den här spelautomaten är designad runt “legenden om King Arthur och den heliga gralen”. Det här är fortsättningen på den medelålders-temalagda spelautomaten Avalon. Avalon II är mycket bättre än sin föregångare med alla förvånande teman, funktioner, ”scatters” och bonusar genom spelupplevelsen.

Microgaming har tagit “King Arthur” quest-spel till en helt ny nivå och inkasserar temats fulla potential med Avalon II.

Spelet erbjuder 5 rullar med 243 olika sätt att vinna på, ”scatter” funktioner, två inom-spel funktioner och 8 bonus funktioner. Avalon loggon är “Wild” symbolen och den heliga gralen är “scatter” funktionen och ett fullt hus av karaktärer som är länkade till ”King Arthur” legenden visar sig.

Dessa inkluderar King Arthur själv, den svarta riddaren, Guinevere, Merlin och självklart ”Lady of the Lake”.

Att vinna 3 Heliga graler skulle kunna ge dig upp till 8 bonusar, alla kan låsa upp en ny nivå till spelet. Toppriset vinns när man hittar den heliga gralen men först måste spelaren resa på många vägar genom spelet.

När man rullar tärningen tas man genom olika funktioner så som Misty Vale, Whispering Woods och en resa till ”Lady of the Lake” funktionen för att åter-smida Excalibur.

Det är enkelt att se varför dessa två video-spelautomater är så populära! Med alla deras bra funktioner och möjligheter att vinna, vem skulle inte vilja spela?

Lämna ett svar

Your email address will not be published.


*