De 4 bästa klassiska spelautomater som kan spelas online

Det finns några spektakulära spel på marknaden idag. De erbjuder det mest dynamiska spelandet, bonusfunktionerna, story-nivåer, hundratals sätt att vinna på och fina visuella bilder. Men det finns fortfarande något som kan sägas om de gamla goda klassiska spelen.

I det här inlägget tar vi en närmare titt på några av klassikerna som är lika populära som alltid är lika populära som alltid både online och på land-baserade kasinon.

BAR BAR Blacksheep

Microgaming utvecklade den här maskinen från en av de mest kända barnvisorna, Bä Bä vita lamm. I stället för att ha fårets BÄÄ blir det bytt mot det traditionella BAR symbolen.

Två BAR symboler och ett lamm slår jackpotten, och lammet fungerar som en ”wild” symbol.

Vilka två kombinationer som helst som blandas med lammet tripplar vinsten och det roliga. Du får inte bara höra de vanliga spelautomat ljuden, det finns också enstaka lamm ljud.

Wheel of Wealth

“Wheel of Wealth” har endast en betalningslinje och den klassiska linjen av en spelautomat med 3 rullar. Det erbjuder spelaren betting val av 1, 2 eller 3 coins. Att spela med maximum mängds utlösare är den extra bonusfunktionen av spelet.

Bonus funktionen lägger till av spelets spänning genom att vara ett 20-segments hjul, precis som ”Wheel of Fortune”. Det är märkt med de olika vinst mängderna på det, och det som det landar på vinner du.

Varje snurr inkluderar en “multiplier wild” som kan öka dina vinster med upp till 4 gånger mängden.

Triple Diamond

Det här är en av de populäraste av de klassiska spelautomaterna designade av IGT. Det erbjuder spelarna 3 rullar och 9 valbara utbetalningslinjer fyllda med traditionella spelautomats-symboler som 7or, bars och diamanter.

Tre diamant symboler ger den största vinsten för att slå tre i rad. Det är också en “Wild” symbol som ökar vinster upp till 9 gånger deras värde beroende på numret av ”Wilds”.

Spelet är sätt på den gamla arkadstilens spelljud men det har fortfarande bra grafik och är helt njutbart att spela.

Double Triple Chance


Skapat av Merkur, det här spelet är ett bra för att alla nivåer av spelare ska njuta. Det erbjuder alla de klassiska funktionerna och bra bonusar. Det är enkelt att spela, med 3 rullar, 3 rader och vinstlinjer som är fixerade på 5.

Det har bra grafik och om samma symbol syns på rullarna 9 gånger har spelaren en chans att vinna. Det kallas för Rewin funktionen vilken kan gå 6 gånger per vinst för att öka chans att vinna.

Det finns också ett alternativ för att öka din utbetalning mycket mer genom att slå vad om varje vinst genom att gissa färgen av det följande kortet.

Några saker blir aldrig gamla utan förblir tidlösa. Mycket som de tidlösa spelautomaterna som vi har diskuterat här. Vi tror att dessa spel alltid förblir så populära som de är idag.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.


*