4 olika sorters spel du borde veta om

Historiskt sätt startade spelautomater som enarmade banditer som inte gav ut kontantbetalningar men i stället priser så som en gratis öl eller ett mellanmål. De gick snart vidare till maskiner så som den kända “Liberty Bell” som har förbättrats genom åren för de olika sorterna som är tillgängliga idag.

Tack vare teknologiska förbättringar kan vi nu njuta av att spela spelautomater online. Det finns också många olika sorters spelautomater och spel tillgängliga på marknaden.

Fyra olika sorters spelautomater tillgängliga på marknaden idag

Låt oss ta en närmare titt på de fyra olika sorterna av spelautomater som finns och vad du kan förvänta dig när du spelar på dem.

Spelautomater med 3 rullar

posta bilden 4 olika sorters spel du borde veta om Spelautomater med 3 rullar - 4 olika sorters spel du borde veta om

De här är mer som de klassiska enarmade banditerna som du hittar på kasino-golvet. De har inte så mycket att erbjuda på inom storyn, stora utbetalningar eller grafiker men de är simpla och lätta att spela.

De är oftast fixerade på en “one-line” utbetalning så som spelautomater som ”Alchemists Lab” och Mega Joker.

Några av dem har några få bonusar eller specialfunktioner så som free spins, Wilds och extra spelande. Men de flesta är raka och menade att helt enkelt spela på ett mer klassiskt vis eller för de som inte har något att spela med.

De betalar inte så mycket men är konsekventa med deras utbetalningar vilket tillåter spelaren att tjäna en bra mängd.

Spelautomater med 5 rullar

posta bilden 4 olika sorters spel du borde veta om Spelautomater med 5 rullar - 4 olika sorters spel du borde veta om

De här spelen erbjuder större vinster med mer bonusar och specialfunktioner än spelautomater med 3 rullar har. De varierar med sina symboler från de traditionella till de med får, karaktärer, och olika objekt. Vanligtvis, finns det 5 vinstlinjer mer de flesta av dem fixerade och inte valbara.

De här maskinerna erbjuder fler betting alternativ än de med 3 rullar, innehåller free spins, bonusar, Wilds, specialfunktioner och ”scatter” funktioner. Grafiken är rätt basisk men de är vanligtvis klara, färgglada och iögonfallande.

Några av maskinerna har den vanliga spelautomats-typen med ljud och bleeps, rullande-ljud och fallande saker. Men det finns vissa som har de enstaka skratten, fårlätena eller till och med kyssljud.

De är fortfarande några av de bästa spelautomaterna folk spelar på och erbjuder timtal av underhåll med bra vinstmöjligheter. Ett exempel av ett spelautomats spel med 5 rullar är Fire Joker.

Progressiva Spelautomater

posta bilden 4 olika sorters spel du borde veta om Progressiva Spelautomater - 4 olika sorters spel du borde veta om

En spelautomat som har en progressiv jackpot betyder att en liten del av vad som bettas på maskinen sätts in på en vinst-pott. Den potten ökar tills någon vinner jackpoten, vilken kan gå upp till miljoner av dollar. Några exempel på dessa sorters spelautomater är ”Hall of Gods” och ”Alladin”.

Det finns några få maskiner som har progressiva jackpotar, och de inkluderar 3 rullar och 5 rullar, 3D och till och med några video-spelautomater. Varje maskin kommer klart visa om den har eller inte har en progressiv jackpot och en timer som visar hur mycket jackpoten står på.

De flesta maskinerna kommer visa både deras progressiva jackpotar och normalt högsta vinst så att man inte tar miste på vilken som är vilken.

Video-spelautomater

posta bilden 4 olika sorters spel du borde veta om Video spelautomater - 4 olika sorters spel du borde veta om

Video-spelautomater ger de vanliga spelautomaterna en helt ny dimension med dess förträffliga grafik, animationer och utvecklade tema-baserade historier. Bra exempel på video-spelautomater är ”Second Strike” och Mega Fortune.

Spelandet varierar från äventyr till uppdrag, tjuv och polis så väl som pirater och olika populära tecknade serier. De här sorternas spelautomater erbjuder spelaren hundratals sätt att vinna på och många vinstlinjer som spelarna kan spela om de vill.

De är vanligtvis fulla av specialfunktioner, olika sorters bonusar, free spins med multipliers, Wilds och ”scatter” funktioner. De flesta har olika nivåer du kan låsa upp när du utvecklas genom spelet.

Video-spelautomater tillåter spelaren att bli fängslad i storyn när man går igenom nivåerna.

Idag har vi olika sorters spelautomater som kan släcka alla spel-fanatikers törst. Om du bara vill pröva din tur eller få den progressiva bonusen, finns det ett spelautomats-spel för dig!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.


*